Tack tack!

Jag tackar er alla från djupet av mitt hjärta för ert fina stöd! Ett extra tack till Linda som igår plötsligt ringde på och räckte över en vacker bukett blommor. Alltså Blogglandia är fantastiskt. Jag skickar er alla en stor kram!

(null)

(null)

(null)
Idag har jag varit på ett intressant möte som förhoppningsvis kan innebära något spännande och utmanande för mig, tyvärr kan jag inte avslöja mer just nu men jag lovar att berätta mer så fort jag vet något men tills dess kan ni väl hålla en liten tumme för mig?

(null)

(null) Men nu är det fredag och jag är uppkrupen i soffan iklädd mitt nya nattlinne som jag fått av Beachhouse, en vårnyhet som heter Bell Bay ja och raggisar förstås för det är ett måste så här års.
Ikväll blir det mer CSI Las Vegas, lite fruktsallad och en liten likör.
Nu kör vi helg för allt vad tyget håller!

4 kommentarer

    • Fredagsmys är gott, vetskapen om att imorgon är lördag och utan måsten är nog det skönaste på hela helgen.
      Ha en go’ helg
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.