I en kreativ miljö

Det är väldigt viktigt att jobba i en kreativ miljö för att det ska flöda bra. Det är väldigt viktigt att äta lunch varje dag. Det är väldigt viktigt med mycket om man ska rätta sig efter alla goda råd som finns på nätet. Jag tycker bara man ska följa ett råd och det är att jobba med något som man tycker om att göra för då blir det mycket enklare att klara av när man dippar.

    
Så jag försöker nu mig på att börja jobba med något som jag tycker är kul, vi får väl se hur det går. Design, grafisk design heter det väl om man ska vara korrekt men så noga är det inte. Sen ska jag se om det är någon som kan tänka sig vilja ha en föreläsning lite närmre maj. Ja kul ska det bli att försöka iaf. 

3 kommentarer

  1. Det är en stor kaffefläck på din vita fäll 😛 Hahahahahahaha

    Att vara kreativ är ett sätt att hantera de knäppa tankarna så fortsätt låta fantasin flöda! Det som blir sisådär lägger du i ett minnesarkiv och kan ta fram om en tid. Antingen för att bygga vidare på eller för att skratt gott åt hur tafatt det verkar nu och konstatera att man utvecklats.

  2. Ja, visst ska man jobba med det man gillar. Jag sitter fortfarande och funderar på hur jag skulle kunna pussla ihop livet för att få mer tid till mitt företag och till bloggen. Det är inte lätt, men jag ger inte upp!
    Så himla kul att få följa dig i dina nya ideér. Håller tummarna för att det blir en föreläsning eller två! 🙂
    Kramar!

  3. Ja, jisses ja, ett roligt jobb är ju en fantastisk ynnest att få ha. Även om man inte alltid (i mitt fall aldrig) jobbar med sin älsklingshobby ;). Men jag älskar mitt jobb ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.