I min lilla lilla håla

Jag tycker om att vara i Stockholm, Göteborg har sin charm och Malmö kan jag utantill men inget är så skönt som att stiga av tåget och känna det annorlunda tempo som finns i en liten by på 13000 invånare. Jag är så glad för att jag trivs så bra i Höör, här i Höör där jag har mina rötter. Där hus har berättelser som jag känner till, där människor hälsar på mig för de känner mina föräldrar, där kassörskan i mataffären kan namnet på barnen. Ja här trivs jag bra och jag blir så glad när Höörs Kommun satsar på att göra vår lilla by vacker!

DSC_5295

Träd är klädda i ljus och mitt på torget står en präktig julgran och sträcker sig stolt mot skyn, åh vad jag tycker om Höör i julskrud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.