I min lilla lilla värld av blommor, igen

Jag får inte nog, jag bara måste fotografera mina älskade blommor. Tänk att trädgården kan skänka mig så stor glädje!
DSC_7109

Jag har en önskan om att kunna skriva dikter på det vis som farfar gjorde. Plötsligt fattade han pennan och diktboken och skrev in några rader som gav de finaste bevis om kärlek. Jag undrar var farfars diktbok är nu, jag vet ju att där finns en dikt om mig och till mig. Tänk att ha den förmågan att dikta. 

DSC_7035 DSC_7037 DSC_7042 DSC_7052 DSC_7060 DSC_7071 DSC_7074 DSC_7077 DSC_7084 DSC_7087 DSC_7097 DSC_7101 DSC_7105Imorgon är det Kärlekens sista arbetsdag eller nja han ska jobba extra på lördag men han har iaf semester på måndag och fem veckor framöver. Jag kan säga att han räknar nästan ner i timmar, så mycket ser han framemot semestern. Själv har jag inte alls samma semesterlängtan, jag har längtan efter morgnar utan väckarklocka men jag har faktiskt inte någon jättebehov av att vara ledig. Inte som jag brukar ha iaf. Jag tror det är en blandning av att vi har småsemester varje helg vi är i husvagnen och det faktum att jag har ett lugnare jobb nu, inte samma höga arbetspuls. Inte så att jag inte vill ha min semester nej nej jag vill ha den men det gör mig inget att jag har en vecka kvar att jobba. Det är en skön känsla och det är många år sedan jag kände så sist. 
Längtar du till din semester? Känner du att du knappt orkar en dag till? På morgonen känner jag så varje dag, jag sover på tåget och vaknar om möjligt ännu tröttare men efter en promenad till jobb och sedan ett piggpass (yoga för alla) så ler jag från öra till öra och är genast mycket piggare och så klarar jag mina jobbdagar trots tröttheten. Ja och plus en massa kaffe förstås. haha 
Ja alltså om ni provar på piggpasset så kommer ni förstå varför jag ler efteråt, håll i minnet att jag gör det på arbetsplatsen och att jag sitter i storrum. hahaha
Skratt är förlösande och humor är befriande!

4 kommentarer

 1. Skön känsla inför semestern och du.. den diktboken får du leta upp. Vilken skatt! Önskar att jag också kunde skriva, tror att det skulle vara bra för självmåendet ; )
  Underbara bilder.
  Kram Maria

  • Ja det är skönt att ha den inställningen till semester.

   Diktboken kan eventuellt vara uppspårad. 🙂

   Tack!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.