Jag skulle ju inte!

| 10 kommentarer

För ett tag sedan skrev jag att jag inte tänkte skämmas något mer för hur jag ser ut. Men det gör jag. Jag har den sista tiden skämts över min stora mage (nä jag är inte gravid jag är bara tjock), mina feta armar och kolossala rumpa. Nu ska jag sluta med det, igen.
Jag duger precis som jag är med bilringar, kärlekshandtag och krockkudde! Idag har jag köpt ny klänning, jag älskar klänningen. Den är figurnära och tvärrandig men jag älskar den ändå. Så om ni ser en ur björnligan så kan det vara jag som är ut och spatserar i min nya klänning.

20140625-225121-82281090.jpg

20140625-225121-82281301.jpg
Min klänning, mitt fett men framförallt jag som den jag är och inget annat.

Nu har du chansen att vara nr. 1

10 kommentarer

 1. Du är nog inne i en randig period, va? 😉

 2. Bästa, bästa förebilden!

  Du, jag har en idé… vi kanske kunde mailas om den?

  kram

 3. det är så hemskt att vi lever i en tid där man skäms över en fullt fungerande kropp. en kropp som bär en, rör sig och tar en dit man vill. och ändå ska man skämmas? det är ju bara inte klokt!

 4. Du är ju inte bara din kropp, du är ju en fantastisk person som sprider glädje och klokskap omkring dig.

  Snygg klänning, randigt är alltid rätt.

  Kram Victoria

 5. Skämmas? Nej, varför ska du skämmas?!! Ingen människa borde skämmas för hur hon/han ser ut, oavsett. Så är det med det bara. Alla duger vi precis som vi är. För vem bestämmer hur normen är och hur vi ska se ut? Och hur har de fått den rättigheten?

  Nej, Emma. Du duger precis, exakt som du är <3!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.