I must have must

I onsdags var jag inbjuden på en bloggkväll tillsammans med Kiviks Musteri. Eftersom jag är en sucker för turism och särskilt skånsk turism så blev jag jätteglad för inbjudan. Det var en rolig kväll men härliga människor och mängder med skratt. Jag rekommenderar alla ett besök på Kiviks Musteri i sommar, ska själv ta familjen dit, kanske kombinera det med den fantastiska äpplemarknaden i september? Gör som ni vill men missa inte Kivik i sommar.

“Fuffe” och Kniv-Henrik
Eller som det står på deras deklaration
Bengt Åkesson och Henrik Stridh


Herrarna skulle lite tjusigt synka serveringen, funkade bra med de två första glasen – sen pratade Kniv-Henrik för mycket. *s*

Lingon sniffade och sörplade men det bästa med mustprovning är att man får svälja och slipper spotta. Hehe

Emma skrattade åt mig och kallade mig för papapapaparazzi. Själv är hon som en kulspruta laddad med frågor. *s*

Kniv-Henrik var tveksam till om en must i samma rosa färg som tulpanen skulle sälja. Eh va? Rosa säljer ALLTID! Lanserar man den sedan i oktober när det är bröstcancermånad och hela Sverige blir rosa så säger väl det sig själv att den kommer gå åt som must i öknen. *s* Vi bjuder på den Fuffe så använd den nu!

Väl hemma igen sken månen och stjärnorna vackert upp kvällen. Jag gick till sängs väldigt tacksam för det jag får vara med om i mitt liv.

1 kommentar

  1. Minst ett besök per sommar till Kiviks musteri!! Då ingår också att äta i deras underbara restaurang. Kommer man på rätt tid så brukar de ha grillbuffé *muuuummmmssss* Att det är dyrt brukar vi skita i – det är ett absolut sommarnöje 🙂

    (precis som ett besök på Ingelsta Kalkons grillbuffé)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.