En icke-miljövänlig dag

Idag var det alltså en dag fylld med rally. Vincent har varit helt uppskruvad. När vi kom till Hässleholm så gjorde vi som vanligt och gick en runda på serviceplatsen för att se vem som var där. Första gången Vincent såg en rallybil blev han överlycklig och utbrast titta mamma, en rallybil. Gulligt men inte fullt lika gulligt när han fortsatte säga det för varje rallybil han såg, det var 134 bilar som startade idag plus förbilarna…

Vår vän Maria var så nervös att hon hade behövt en inbyggd latrin i bilen. *s* Hon startade, det gick bra och sen bröt hon. Inte lätt att köra när det blir problem med den därnia tekniken.

Lätt den gulligaste sponsringen

I rallyvärlden kör man inte med att tatuera in barnens namn, i rallyvärlden kör man med taggning på bilen.

Det gick bra, lite sakta men bra.

Sen gick det inte så bra längre. Glappiskontaktis är en svår åkomma för en bil.

Rally är rally och jag både älskar det och avskyr det. Jag är  uppvuxen med det då far och farbror Jan har hållit på i flera år, att äta äggochkavaiarmackor med grus var liksom en del av våren/sommaren för mig. Just den delen med att man är ute en hel dag är nog det jag gillar allra bäst med rally. Alla mår gott av friskluft. Att vi sedan träffar vänner och skrattar mycket gör ju inte friskluften sämre. Men ändå finns där en del med rally som jag inte kan sätta fingret på men som får mig att avsky det innerligt, jag hoppas att den del försvinner igen.

Lille Mats 2012Det gick inte jättebra för alla men Vicce var lyrisk (och är fortfarande) över att en rallybil gick sönder.

Lille Mats 2012Den här tog bara en liten sightseeing genom det avspärrade området.

Lille Mats 2012Den här volvon visade likheterna mellan rally och balett genom att göra en liten piruett på asfalten.

Om någon skulle vilja se fler av mina rallyfoto så kommer de dyka upp på Höörs Motorklubbs hemsida inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.