Idag är ingen vanlig dag

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Hurra hurra hurra

Dagen firas med pompa och ståt nä just det ja så var det inte. Dagen tillbringas hemma med huvudvärk. Jag gjorde generalfelet och försökte sova bort huvudvärken (inte migrän) för jag är så kopiöst trött. Det funkar ju i princip aldrig särskilt inte när jag sover i soffan. Så nu är det altanhäng med lots and lots of coffee.  

 

Det är sol och varmt men det är ändå något konstigt dis över dagen. Skulle inte förvåna mig om det blir åska i eftermiddag när regnet ska komma in. Jag kanske skulle försöka mig på att fotografera blixtarna isf. 

En liten stund till sen blir det en långpromenad med Frida och hundarna i skogen. Tror det kommer göra gott för huvudvärken. Motion är bra medicin till mycket!  

 

Idag är det också Fibromyalgia Awerness Day. Jag uppmärksammar dagen genom att påminna er alla att hur vi mår på insidan syns sällan på utsidan så var försiktiga med att döma. 

8 kommentarer

 1. Grattis på födelsedagen.
  Människor är ofta snabba att döma utan att veta någon fakta eller bakgrund. Det gör jag tyvärr själv också ibland. Tror man måste försöka tänka att du själv vet och att det räcker…! Även om man skulle vilja att alla andra förstår så kan man tyvärr inte uppnå det. Kanske bara den som själv har eller haft en “osynlig sjukdom” kan förstå. Bra att uppmärksamma det så att folk får en tankeställare. Hoppas du kan njuta av din födelsedag trots att du inte mår så bra idag. Kram

  • Tack!
   Jag tror visst att folk som inte har varit i situationen kan ha förståelse, jag tror visst att folk kan sluta vara dömande – om de bara vill.

   Födelsedagen har varit bra trots huvudvärken.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.