Det blev en födelsedag

Trots att huvudvärken är envis (men jag är ännu mer envis!) så blev det firande. Frida kom och hämtade mig och Sid för lite mys ute i naturen men tja det började regna så vi åkte hem till Frida istället och där dukade hon upp fika. Hon är så söt och jag blir så glad för såna här saker. Frida dukade fram en glutenfri (Frida gör som mig och försöker undvika gluten för att slippa problem med magen) nötkaka med två ljus i. Så himla kärt! Ja och gott! DSCN0319

Kärleken hade också en överraskning som jag inte hade väntat mig. Vi åt middag ute, vi åt espetada vilket jag bara älskar. Alltså det är så gott så jag smäller av. nomnomnom Kärleken bjöd med mina kära ( ) också så det blev en härlig kväll.DSCN0326

Mina kära ( ) känner mig ju så väl, förstås, och hade med sig rosa rosor till mig. Jag är fånigt glad i rosor!
Far skrev en kär grattishälsning på FB idag.
för ett antal år sedan, var jag med om en speciell händelse. En händelse som jag i och för sig upplevt två gånger tidigare men denna gång var jag med vid förlossningen, (jag hade blivit en modern familjefar!) Grattis Emma!

Dessutom så passade DHL på att leverera mitt växthus idag så födelsedagen har varit precis så där skön som jag önskade mig den, ja bortsett från det bankande huvudet då då men jag får väl se det som ett tecken på att jag har något att ha ont i iaf. haha

2 kommentarer

  1. Grattis på födelsedagen Emma, lite i efterskott (men det är fortfarande din födelsedag här)! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.