Illustrator

Ja alltså det är som vanligt med mig, när jag fastnar då fastnar jag. Idag har jag inte gjort något vettigt alls efter att jag lämnade barnen. Jag hade tänkt vila, jag hade tänkt dricka kaffe i solen och framförallt så hade jag tänkt äta lunch men timmarna försvann och när jag går in i det där tillståndet det skapande tillståndet då känner jag inte värken och jag märker inte timmarna försvinna jag bara skapar. Det är underbart! Det är inte så att jag har gått och blivit konstnär, det skulle jag då verkligen inte kalla mig, men jag skapar och jag leker fram både kunskap och headers. För ja det är just headers till bloggar som jag fixar till just nu. Maria ville ha en header och hon orkade inte ens tänka på bilder att använda så jag erbjöd mig att skapa en och när jag la upp den på IG så såg Victoria den och frågade lite sött om jag ville leka fram en till henne också. Ja självklart kan jag ju inte säga nej inte, det är ju så kul!
Den där Victoria-1 Den där Victoria-2 Den där Victoria header

Så vad tycker ni? Maria har redan sagt att hon gillar sin och vill ha den men Victoria den stackaren som inte ens vet vad hon vill ha för typ av header har fått tre styckna att hissa eller dissa. Och det är helt okej att säga att man inte gillar det jag gör! Skönheten sitter in the eye of the beholder eller som vi skåningar säger smaken är som röven klöven. haha 

Tänk om jag skulle ta och utbilda mig till grafiskdesigner eller vad det nu heter, undras om jag hade gillat det. Fast det kanske är som med fotograferandet, en hobby som inte är gjord för att bli mitt jobb. Nåja än så länge kan jag göra det för att det är kul vad som händer i framtiden vet vi ingenting om.

Min nya header är förresten gjord med eftertanke, med en mening, om Fibromyalgi.
Fibromyalgi awareness har en lila fjäril som sin inofficiella symbol och att acceptera det vi inte kan förändra tja det är just det vi fibrosar kämpar med varje dag.

6 kommentarer

  1. Det känns som jag måste prova det där programmet, älskar att sitta och kludda på papper men jobbigare att spara än vad det är på datorn. Det där trädet är så jag så du prickade verkligen rätt. Blir ofta träd, buskar och blommor just när jag ritar själv av någon anledning

    • Om du ska prova det så rekommenderar jag å det starkaste att du även skaffar en ritplatta för annars blir det svårt.

  2. Haha, tack, du är ju så sablarns snabb att leverera så jag hinner inte med. Sen så kom jag på att med nuvarande tema på bloggen så finns det inte utrymme för en egendesignad header.

    Hursomhelst så gillar jag det med trädet och det med fjädern bäst!

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.