Utökar vårt imperium

Vi hälsar nu Jenny och Maria välkomna till vår bloggportal byemschen.se.
Jenny som novis i Blogglandia har bloggen A traveling Mind – En lagom knasig, smått förvirrad skåning som gillar resor, film och flamingos!  Jenny är min kära Jenny-Penny som ni både sett och hört om här förr på bloggen, min tokiga vän och kollega som får mig att skratta så jag kiknar och som jag kan skicka sms till mitt i natten bara för att jag behöver få ut en tanke som stör. Välkommen till portalen Jenny!
Maria som många av er redan känner, Meiabe på IG och i Blogglandia som En invånare till i byn – Följ med mig på min resa genom livet. Livet som student, ”ensamstående” på deltid och småbarnsmamma. Välkommen till portalen Maria!

Det är otroligt roligt att driva en bloggportal, att vara med och bygga upp från början eller att vara med och få förändra. Att vår tanke med att ge en plats för bloggare som känns mer familjärt än de stora opersonliga portalerna växer. Vi började med 4 bloggare och nu har vi nästan dubblerat det på mindre än ett år.
Är du sugen på att börja blogga hos oss så är det bara att skicka iväg ett mail till oss byemschen @ emschen.se. Vill du kanske synas på bloggportalen eller hos någon av bloggarna så skicka ett mail till oss byemschen @ emschen.se så ska vi se till att få ett fint samarbete ihop!

Att driva bloggportalen är nästan roligare än att blogga själv. Fast bara nästan. Kika nu in hos Jenny och Maria, genom att klicka på deras headers, och hälsa de välkomna till oss!IMG_0705header

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.