I’m a sucker for fjäsk

Anledningen till varför jag slutade med smink från MaryKay blev väldigt tydlig imorse. Min foundation var slut! Inte på väg att ta slut utan slut finito tom. Nja helt slut var den inte för jag lyckades skaka fram två droppar att gömma mitt ansikte bakom. Jag suger på planera mina sminkinköp!
Sen har jag världens otur när det gäller smink jag gillar. Alltid, alltid ska mina favoriter sluta tillverkas. Knallade in på Åhléns för att köpa Helena Rubenstein Spectacular nr 20. Men ack nej inte ska min färg finnas kvar längre och inte fanns det något bra alternativ heller. Så det fick bli en helt annan foundation. YSL Teint Resist nr 5 blev det. Få se om den är nåt bra.

När jag stod i kassan och skulle betala så bad hon mig vänta lite. Hon sprang iväg och hämtade två prover till mig, en mascara och en kajal. Me like!
Bra service och prover så har man vunnit mig. Hehe
Det är kul att få små prover, gratisprover, fjäskprover. Varför vet jag inte men kul är det.

20120801-154830.jpg

3 kommentarer

 1. Men gumman!!
  Jag var ju i Skåne hela veckan, hade ju kunnat svänga över med en foundation om jag bara visste… :/
  Kraaam

  • Ja gumman om bara jag hade varit i kontakt med den delen av min hjärna som fungerar nåt så när… 🙁
   Kram!

   Ps. Synd vi inte hann träffas!

 2. Ja, det var synd!! Men eftersom Noah låg med hög feber hela veckan kanske det var lika bra… VAB är inte alltid roligt, antar jag…
  Ska jag slänga med en foundation i min nästa order?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.