Morden i Höör

Idag har jag begått mord men det var i självförsvar!
När mördarsniglarna ger sig på mitt rådhusvin så måste jag agera. Tre sniglar mördade jag sen började jag må illa så då fick Ante vara dagens hjälte och rädda mig och mina plantor från ytterligare fyra mördarsniglar.
Snacka om att vara i en kris när jag t.o.m. är beredd att ha ihjäl djur i.o.f.s. äckliga djur men dock djur. Jag kan berätta att mördarsniglar har stora ögon som dom tittade rakt på mig med! *ryser*

Ja jag har mailat Exxit som äger fastigheten som har trädgårdsavfallshögen.

Så här vill jag inte ha det längre!

20120801-221015.jpg

20120801-221005.jpg
Från vår sida sett

20120801-221112.jpg
Från grannens sida sett.
Rena rama paradiset för massa äckliga djur. *ryser*

4 kommentarer

  1. Vissa mord kommer alltid att vara berättigade, tex när man skyddar sig själv, nån man älskar eller sitt hem! Så jag tycker att du ska inte ta det så hårt att du straffat dessa ligister i samhället, för nu är ditt kvarter säkrare för alla! Tänk vilka fallolyckor med hemska följder som kunde hänt annars!! Usch! Jag om någon förstår hur svårt det kan vara att ta en annan individs liv, men ibland har man inget val!
    Lycka till! 😉

      • Givetvis! hihihi Du vet ju att jag kan lägga ut en text så det är nåt enormt om jag känner för det – och innan jag är klar kommer alla att ha en tår i ögonvrån när jag förklarar det hemska som angriper din tomt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.