I’m Forever Living

2016 ska bli ett bra år, ett nytt år på så många sätt. Exakt hur det blir med mitt jobb är inte klart ännu, enligt min chef. Jag vet bara att coachen som jag träffade i fredags sa de ord som jag behöver höra och som jag så länge egentligen velat leva efter. Jag är min inkomst! Ja nu kan man väl tolka det som man vill men så som vi pratade i fredags så är det alltså att allt det jag bär med mig inom mig, det är min styrka och det är det som en dag kommer att bli min inkomst. Det är en sådan häftig känsla att jobba med en coach och ja då har vi inte ens börjat jobba utan vi har bara haft ett kravlöst möte om hur vi hade jobbat om det blir aktuellt. Jag sa faktiskt i fredags att jag skulle kunna tänka mig med att coacha människor, coacha med vad visste jag inte riktigt då men så pratade jag med Emma och nu har vi en plan.
Vertical FOREVER Flat.png
Jag har nu tagit första steget för att kunna komma vidare och utveckla Forever till att bli mitt jobb. Fast nu är jag fortfarande sjukskriven och det är jag av en anledning, jag behöver ta det lugnt och lära mig lyssna på min kropp. Jag kommer inte rusa in i något och definitivt inte nu, jag har det bästa stödet i Emma. Just nu läser jag på allt jag kan och orkar om Forever, jag har beställt hem lite produkter som jag ska använda. Jag får produkterna i veckan och det ska bli himla skönt att äntligen få lite energi igen och förhoppningsvis även få rätt på min stressmage. Min mor har ju använt AloeVera i en herrans massa år men då kunde man bara handla produkterna på marknader. Det finns produkter för typ allt men jag ska börja med något som heter Vital 5 och det är ett färdigt paket med massa bra saker som ska få upp min energi och min ork, kosttillskott och probiotic med massa bra vitaminer och mineraler.
Jag har fått tips från en grupp på FB där andra med fibromyalgi har blivit mycket bättre för att de har börjat med Forevers produkter. Nu finns det ju inte någon statistik eller forskning på det för det är bara en diskussion i en FB-grupp liksom men testa skadar ju inte, tänker jag.
Vital5Berry
Jag tänkte även att AloeVeran kan få min trötte man att kanske få lite mer ork, han har ju ett slitsamt jobb och han blir ju inte yngre. hehe
Har ni erfarenheter av Forever? Jag har alltid varit väldigt skeptiskt till allt sånt här med kosttillskott och nyttiga växter men ju mer jag läser ju mer tror jag att vi idag faktiskt behöver det. Det är inte lika mycket nyttigheter kvar i vår mat längre för allt ska växa så fort, växa trots att det inte är säsong och det skördas innan det är färdigt och får mogna under transporten.
Jag ska iväg med Emma och Forever-gänget på en stor sammankomst i januari och det ser jag framemot, alltid kul att nätverka. Dessutom så vet jag att det finns en hel del bloggare som även är Forever’s så det kan ju inte bli annat än bra.
I’m Forever Living, tycker jag är en bra slogan.

1 kommentar

  1. I min familj har vi alltid haft Aloe Vera också! Och homeopati och koksalt istället för näsdroppar och allt vad man nu kan tänka sig! Och kosttillskott – tja, ta en vitamintablett per dag och det är också ett kosttillskott men bara “mer accepterat”.

    Heja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.