Nails by LeClair

  
Idag har vi varit hos svägerskan i Malmö så jag kunde få nya fina naglar, Nails by LeClair. Trots att hon jobbat hela dagen och ska jobba imorgon så fixade hon mina naglar under tiden som vi pratade om hennes företag som snart kickar igång ordentligt. Snart börjar hon på en salong i Lund, så himla roligt för henne. Jag är alltid lika nöjd med mina naglar för hon testar massa blingbling och trix på mig och det har jag aldrig haft förr. Hur kul som helst.  

 Givetvis fick Alfred lite manikyr också, här i en djup diskussion med gudmor om hur naglar växer och varför en nagel växer snabbare än de andra nio. Så himla gulligt. 

Tack Malin, du är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.