Inspirerande

Sen strax innan jul har jag ätit LCHF-inspirerad kost, LCHF-ish brukar jag kalla det. Att äta LCHF-ish innebär för mig att jag tar bort bröd, potatis, ris, pasta och rotfrukter men jag lägger inte till mer fett till min kost än vad jag ätit innan. Ni kommer aldrig finna mig ätandes en skål med vispad grädde och några bär. Skulle inte få ner det ens. (Ovispad grädde och jordgubbar är en helt annan sak fast det åt jag innan LCHF-ish så det räknas inte) Jag har faktiskt inte slutat med godis och kakor helt, vilket jag borde, för jag är en sådan sötråtta. En bit kaka och ett stort glas mjölk. Mums mums! Jag har i.a.f. minskat intaget mycket. Jag har även dragit ner på mjölken, när jag dricker latte är det på sojamjölk. Att dra ner på mjölken har varit jobbigt för mig. Mjölk är livets dryck!
Några förändringar alltså men inte några enorma.
Igår hämtade jag ut ett par jeans jag har beställt. Eftersom jag hade ett par sådana jeans sen innan så visste jag att dom satt bra och sist hade jag beställt största storleken (gör jag ju alltid njä inte alltid, är det stora storlekar behöver jag tack och lov inte göra det) så det gjorde jag när jag beställde dessa jeansen.

20130201-070708.jpg
Dom hade visst ändrat storlekarna för de nya jeansen var 1,5 cm mindre på varje sida. 2 storlekar mindre såg jag när jag tittade i båda paren.
De nya jeansen passar! De nya jeansen sitter t.o.m. bättre! Yey!
Jag har väl aldrig gått ner 2 storlekar i byxor på några månader!

Tack Lotta för att du har inspirerat mig och fortfarande gör!

Du kan om du vill!

20130201-071808.jpg

12 kommentarer

 1. Skulle kunna vara jag som skrivit alltihop. Kör precis på samma sätt. Bort med ett gäng kolhydrater, men inte mängder med fett för den sakens skull. Särskilt att mjölk är livets dryck är jag den första att skriva under på, men som jag i princip också slutat med. Du är jätteduktig! KLem

 2. Wow, inget slår känslan som att komma i ett par jeans i storleken mindre än man trodde att man hade 🙂 . Jag ska nog också prova på att bli lite LCHF-ish, tror faktiskt att det skulle vara bra för min mage att sluta med en del saker.

  Vad är det för märke på jeansen förresten? De var så snygga!

  Kram kram

  Victoria

  • Testa det! Jag har knopat ihop något som passar mig och det är nog just det som gör att det funkar.

   Jeansen är från Ellos och kostar 360 kr. 🙂

   Kram

 3. Jag kör lite då och då LCHF-ish sådär och mår så mycket bättre av det. Finns en “diet” som heter Dukan som är lite åt det hållet för att man ska kunna äta så hela livet men det börjar som en diet med upptrappning som jag följt. Har precis blivit av nästan helt med sötsuget vilket är väldigt skönt så nu är det bara att fortsätta!

  • Tack tack. Alltså de här jeansen är från Ellos och kostar typ 350 kr så det är inte något direkt märke, tror det heter Jsfn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.