Jag gjorde det!

20130131-181743.jpg

Jag klarade det!
Fyra dagars utbildning, jag var lärare. Det bevisar en sak – om du bara tror på dig själv så klarar du det! Jag tvivlade i mängder, en kollega hävdar att jag har en släng av dramatik i min personlighet. Haha Hur menar han nu?
Jag har ingen ekonomisk utbildning överhuvudtaget, ja förutom den där lilla slängen av företagsekonomi som vi tvingades igenom på gymnasiet. Jag har ingen akademisk utbildning överhuvudtaget. Men jag har en vilja, jag har erfarenhet och framförallt tycker jag det är vansinnigt roligt!
I måndags tappade jag andan en smula när kursdeltagarna presenterade sig själva och vad dom jobbade med. Hela måndagen var kaos men det rättade upp sig under veckan. Det gör det ju alltid! Visst har jag slitit under veckan och lagt många timmar av min fritid på att bli bättre inför dagen som följde. Det betalade sig. Nu vet jag också vilka område jag måste bli bättre på.

Tänk lilla jag som lärareSkatteverket i internationell beskattning. Det är banne mig inte illa av en som gick ut Barn- & Fritidsprogrammet med medelmåttiga betyg.

20130131-181712.jpg

Så tro på dig själv!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.