Inte riktigt på banan

20130819-224340.jpg

Idag skulle Dr Jack ringa ang min värk men det verkar vara något fel på min telefon för Dr Jack för jag har inte fått något samtal…
Inget är riktigt kul idag så när jag kom hem och middagen var uppäten så tillät jag mig själv gå på boots-jakt. Jag behöver ett par snygga boots nu till hösten. Ja möjligen att definitionen på behöver är lite vag här Så det blev ett par boots från Modesto och det råkade visst följa med lite annat då också. Sen hade shoppinggenen vaknat så då började jag fundera på hur jag vill ha badrummet på ovanvåningen. Men det blev dyrt så jag lät sakerna ligga kvar i varukorgen så de kan ligga där och gotta till sig.
Varför är det så när sommaren är över att jag alltid behöver nya kläder och skor? Varför är det som när sommaren är över att jag behöver göra om här hemma? Ibland borde jag bara vara nöjd med vad jag har!

1 kommentar

  1. Snygga!

    Jag fick med mig något liknande hem från en lunchpromenad för några veckor sedan när jag landade på Tjallamalla. REA Baby!

    Så nu är jag redo för höst. I varje fall på boots fronten. Men det får gärna vara sommar någon månad till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.