Ja må han leva, ja må han leva

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år eller tja iaf femton år.
Ja må han leva, ja må han leva

Tänk att denna lilla hårboll är två år igår. Det känns som att han har varit hos oss en evighet ändå så var det bara två år sedan vi hämtade hem honom, eller ja nästan två år för han var ju faktiskt nio veckor när vi fick hem honom.
Alfred bestämde att eftersom det var Sids födelsedag igår så skulle Sid få godis och en leksak. Är det födelsedag så är det. Självklart fick Sid både godis och leksak, dessutom fick han sin favoritmat vilket är rå köttfärs och en rå äggula. Ja han kommer förmodligen fisa så surt att blommorna vissnar men man fyller faktiskt bara år en gång om året!

På nattrundan lyckades han även träffa ett rådjur så hans födelsedag var nog hur bra som helst i hans bok.

ja må han leva, ja må han leva ja må han leva, ja må han leva

Det är sportlov här i Skåne denna veckan (ja snön är helt borta nu) men vi jobbar tom onsdag så pojkarna har fritids eller ja alltså de skulle haft fritids men Vicce ringde morfar. haha Det var tydligen inte kul att vara på fritids för där var inte så många andra kompisar och tja det var inte så skoj. Då är det bra att ha en mormor och en morfar som är pensionärer som kan rycka in och låta sportlovet innebära sovmorgon och lata dagar. Tänk vilket tur vi har att våra barn får leva så nära andra generationer! Är det inte snöbollskrig med farfar och Åsa så är det båtbygge med farmor och Staffan eller så är det vardagsliv hos mormor och morfar.
Detta innebär att pojkarna har det gott men det innebär ju faktiskt också att Kärleken och jag har en kväll helt fri. Vad ska vi väl hitta på ikväll? Kanske blir det bio? Kanske blir det middag ute? Kanske blir det kaffe hos någon vi känner? Kanske blir det att njuta av tystnaden hemma? Vem vet, vi får väl se ikväll.

En helt vanlig tisdag kan bli en väldigt lyxig tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.