Har jag fastnat

Har jag fastnat i en stil? Bör man fastna i en stil? Hur kommer man ur en stil som man fastnat i?  

Svarta byxor (ellos), vit topp (ellos) och gråbrun stickad kofta (ellos). Ja ni har ju sett mig i liknande kombinationer även om kanske inte just exakt denna men byxor, top, kofta är min vanligaste outfit. Ibland byts koftan ut mot kavaj och byxorna byts någon enstaka gång ut mot kjol. Jag trivs i min klädstil men jag kan inte låta bli att funderar på om inte den är väldigt tråkig egentligen. 

“I always feel that if you’re gonna be uncomfortable and unhappy in something, just because you think it’s in or it’s chic, I would advise you to be happy rather than well-dressed. It’s better to be happy.” — Iris Apfel

Idag har det känts bra, sminket har suttit där det ska hela dagen bara nu precis ikväll som ögonskuggan började ge sig på kas. Jag köpte en primer igår så den provade jag idag. Idag har jag också köpt en pensel till min fondation för det ska man visst ha. Ja sen har jag köpt lösögonfransar också så det blir det väl till att leka med klister och fransar ikväll. Kan bli kul det här. 

Vad är ditt bästa make up tips?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.