Jag är fylld av oro

Jag är fylld av oro, om 8 timmar skjutsas Alfred in på operation. Den brutna armen blir en följetong då ena benet ligger ca 25% snett behövs operation. Jag vet att det är en enkel operation, en löpandebandsoperation, jag vet att han inte är sjuk utan bara har en bruten arm men min lille plutt ska inte bara sövas utan de ska skära i honom och sätta in en spik och en platta. Jag vet att vi har fantastisk vård i Sverige men det är min lille plutt. Om några timmar måste jag lyckas hålla mig lugn och inte bryta ihop trots att de sticker nålar i honom och sedan måste jag se honom somna. Det är skitläskigt! Min älskade lille plutt
Jag är fylld av oro Jag är fylld av oro Jag är fylld av oro

I måndags var hade jag en planeringsdag, jag skulle träffa min arbetslivscoach och då får jag alltid nästan en timme för mig själv i Malmö. Det finns en tjänst ute som jag jättegärna vill söka men jag har tvivlat länge och väl på mig själv, svärmor och bonussvärfar har sagt åt mig att söka men de är liksom jäviga. Jag tror aldrig att en timme har sprungit så snabbt förbi som i måndags när jag skulle skriva ihop mitt CV. Det gick inte, jag skrev och suddade ut upprepade gånger. Sen träffade jag Heléne och vi gjorde min NÖHRA (en utvärderingsmodell). Det var superintressant och jag kunde stolt titta på tavlan och inse att de hinder som jag har är inga enorma hinder. Vi kom också fram till att jag ofta gör hinderna större än vad de faktiskt är så det ska jag jobba på nu. Jag trodde jag skulle skriva ihop CV i en rasande fart när jag kom hem i måndags men så blev det inte, den satt fortfarande hårt inne. Ikväll (nåja i natt får jag väl skriva) beslutade jag mig för att jag skulle skriva ihop den om jag så blev både gråhårig och skallig på köpet. Men idag, ja idag så bara släppte det. Det var nästan som att CVn skrev sig själv. Jag har tagit till mig ett tips från Moderskeppet, skicka med utdrag/foto på sådant som du har gjort när du söker en tjänst istället för att hänvisa till något. Mycket klokt tips! Därför satte jag mig ner med InDesign och skapade sånt jag tror kan vara bra att bifoga. Riktigt skoj var det!
Nu är allt skickat för påseende av Heléne och sen skickas det in. Jag kanske har fått hybris men jag söker tjänsten på Höörs kommun som kommunikatör.
Jag är fylld av oro Jag är fylld av oro

För längesen köpte jag hem ingredienserna så jag skulle kunna göra en banoffeepie men jag har inte haft lust att göra en. Nu i veckan slängde jag ihop en, ja det är snudd på bokstavligen slängde ihop. Har ni inte gjort en tidigare så gör en för det är en god efterrätt, den går snabbt att göra, den är enkel att göra och ja den är gottisgod.

Receptet är

250 gram Digestivekex
100 gram smör

1 burk karamelliserad mjölk
2-3 bananer
3-4 dl grädde

choklad

Gör så här

Smält smöret, smula kexen och blanda ner de i det smälta smöret. När alla kexbitar har fått smör på sig, bred ut kexblandningen i en springform och ställ in i frysen ett tag. Under tiden så ska bananerna skivas och grädden vispas.
När kexblandningen har stelnat så bred ut den karamelliserade mjölken, lägg ut bananskivorna över. Ovanpå klickas grädden ut och sedan river man över choklad. Om man vill så kan man ha hackad Daim ovanpå.

Receptet googlade jag fram och fann via Hembakat.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.