Jag är sjuk

Jag ligger och hostar i soffan. Snoret samlas i bihålorna och halsen värker. Jag känner mig liten, jag känner mig bedrövlig. Jag är sjuk. Stackars mig!

IMG_6852-0.JPG
Så jag försökte pigga upp mig med att göra en julgrupp, gick sådär bra för jag blev helt slut istället.
Jag är gnällig och tjurig. Jag är förkyld och tycker synd om mig själv.
Sen tänker jag på Angela som typ har krossat hela kroppen och ändå mockar till hästarna. Jag tror att hon måste ha krossat hjärncellerna också för inte kan det vara möjligt att ens vilja mocka till hästarna när hela kroppen är som ett knäckebröd. Tror jag måste prata lite med henne så hon förstår att hon har ont och ska vila men först måste jag bli frisk för jag är förkyld, jag är sjuk, det är synd om mig.
Ja givetvis är inlägget skrivit med humor men jag tänker på Angela och tycker att hon är helt otroligt stark som kämpar trots smärtan.

5 kommentarer

  1. Hej! Väldigt mysig blogg du har 🙂
    Du får gärna kika in min nystartade blogg som kommer till största del bestå utav bilder från min vardag.

  2. Ha, ha! Jag tar hellre en Alvedon när jag är extremt förkyld än nu med revbensfrakturer, det är liksom en annan smärta ;-). När man är förkyld är det ju synd om en ;-). Och ja, just det… om jag blir förkyld nu så tror jag att jag måste sövas ner en månad framöver…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.