Wapnö julmarknad

DSC_5078-2

Idag har vi varit på julmarknad på Wapnö slott. Viktoria skulle dit för att handla en fårfäll och för att det är så galet mysigt med julmarknader. Fast jag får nog säga att det inte var riktigt mysigt, nä det var inte jättebra. Där var ju ingen snö!!! Ja och så fattades det julmusik, jag vill ha mängder med julmusik och snö. Annars var det ju förstås bra och mysigt.DSC_5108 DSC_5153
Ett vackert slott som jag har en känsla av att jag varit på tidigare men jag vet inte när eller varför. Kanske var när jag var liten och med farmor och farfar.

DSC_5121 DSC_5120

Det luktade jul, granris och rökta korvar. 
DSC_5116 DSC_5115 DSC_5114

Vi gick från ena längan till andra längan och alla var fyllda av hantverk av olika slag. Otroligt vackra saker och en del saker som jag inte alls förstår. 

DSC_5113Denna kedjeljusstaken stod jag länge och tittade på, jag gillar den men jag vet inte var jag skulle haft den. Att bara få idén att göra den, otroligt!

DSC_5134 DSC_5131

Barnen fick provsitta en traktor och prova mjölka en ko dvs en ko av trä och med plastspenar. De fick provsmaka yoghurt från gården, rökt vildsvinskorv och hjortkorv, Bjärechips och marsipancigarr. Med oss hem blev det dock bara marsipancigarrer. Jag sparar mig nog till nästa julmarknad en julmarknad här hemma i Höör som jag bara måste gå på, om jag orkar. Jag älskar julmarknader!

DSC_5152

Barnen fick träffa tomten och berätta vad de önskade sig i julklapp, det var allt från drakar till skidor.

En ljuvlig och julig söndag med vänner. Jag är så tacksam för mitt liv!

 

 

 

4 kommentarer

  1. Den kedjeljusstaken har vi! Älskar den!! Har den i köksfönstret, men ibland på bordet… “Utdragen” om vi har långbord, annars “ihopsnurrad” till en ring…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.