Jag får spunk!

20120404-063612.jpg

Jag förstår inte vad det är med mitt hår. Jag stylar det på morgonen och det ser bra ut. Jag går utanför dörren och plötsligt så blir det en badhair-day. Hate it hate it hate it

Det hade varit skönt med en frisör i Malmö men jag tror inte fina Ina har lust att flytta sin salong till Malmö och jag är inte redo att byta frisör. Får ju ändå göra det om några månader… Lilla sessan kommer ju snart. <3 I övrigt gick morgonen bra. Det var ren lyx att vara två om att lämna barnen. Så oerhört smidigt och bra för barnen. Ingen stress. Älskar't Det gick så bra att jag hann med ett tåg tidigare så nu är bara frågan vad jag ska göra på jobb så galet tidigt. Dricka kaffe! Haha Go’ morron kamrater bara idag och imorgon kvar att jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.