Jag har ingen lust

Jag har ingen lust att blogga. Jag har ingen lust att läsa bloggar. Jag har ingen lust att fotografera.
Jag har inte lust Jag har inte lust Jag har inte lust

Sen kom min kära systerdotter på besök. Hon har fotograferat sin svärmors bröllop och ville visa sina bilder. Det är så roligt att se hur andra fotograferar men framförallt att se stoltheten i deras ögon när de visar upp sina foto. Älskar’t! Plötsligt infann sig lusten!

Jag läste bloggar, jag fotograferade och jag bloggar!

Jag har inte lust

Jag hoppas det håller i sig för jag har saknat att ha lust. Lust att läsa, lust att fotografera, lust att skapa.

Jag har inte lust

Lusten är kanske kopplad till hur jag mår? Jag mår bra nu, jag kan sitta ner och bara njuta utan att hjärnan snurrar för fullt. Visst har jag värk, visst har svullnaden kommit men själen är lugn. Kan det vara så att jag är ute från tiden med depression, ångest och utbrändhet? Ja jag vet inte, jag bryr mig inte för jag mår bra och jag tar dagarna som dom kommer. Med eller utan lust.

Jag har inte lust

Jag lyssnar, lyssnar och sjunger med fullt ut.

″För när du blundar är allting klart
Säg mig vad du ser när du ser dig själv
Kan du sakna sånt du redan har
Ett andetag, den tid du har kvar
Ja må du leva idag!″

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.