Jag har tänkt

20120619-145010.jpg

Väldigt många gånger idag har jag tänkt att jag borde ha bloggat och jag borde ha hälsat på hos alla er andra men varje gång har jag hindrat mig själv. Hade jag inte stoppat mig själv hade jag lämnat bokföringsvägen för alltid! Det är slutuppgiften i kursen nu och det är jag tacksam för. Jag är trött galet trött på bokföringen nu men framförallt är jag trött på de som skrivit uppgifterna! Antingen är jag fullständigt och genomgående korkad eller så är de som skrivit uppgifterna på någon härlig men förvirrad planet. Jag läser, läser och läser men fattar ändå inte hur de menar för det hoppas än hit och än dit.
Lägger man då till att jag är fruktansvärt rädd för att göra fel/misslyckas så förstår ni att jag snart inte har något hår kvar på huvudet.
Jag förstår inte mig själv! Kursen är inte svår men tråkig och svår att engagera sig i. Jag är inte dum och kommer (nog) inte misslyckas så varför varför kan jag inte bara slappna av och mala mig igenom de sista frågorna?

Nåja några svar till att knåpa igenom och sen är det midsommar!

1 kommentar

  1. Hej!

    Älskar du – liksom oss – gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
    …för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
    Ha en kanondag! KRAM // Lina

    PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! 😉 …funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! 😉 http://liinanonstop.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.