Saker som gör mig glad

Ibland glömmer man att glädjas med det där lilla vardagliga. Så idag tar jag mig en stund att känna mig glad och tacksam.

20120619-194250.jpg
Jag blir glad över att få bläddra i nya tidningar som är fyllda av vackra bilder och inspiration. Jepp jepp blomkrisen fortsätter.

20120619-194420.jpg
Eftersom jag är en smula hjärndöd (fick reda på det igår att storbloggarnas läsare är en smula hjärndöda och ska tvunget ha exakt samma saker som bloggerskan) blir jag så glad att jag klappar händerna när hårvårdskitet underbara Malena rekommenderade finns på posten att hämta ut.

20120619-194737.jpg

20120619-194745.jpg
Jag blir glad och tacksam när vi får spontanbesök som dessutom har med sig en söt orkidé i en ljuvlig kruka till mig som försenad födelsedagspresent.

20120619-194930.jpg
Jag blir barnsligt glad över att vi har en stor påse husvagnsgodis.

Jag blir otroligt tacksam för att jag har min familj och min familj blir tacksam när jag inte fotograferar dom. Haha

Vad är DU tacksam för?

5 kommentarer

 1. Att du smäller upp en skål med godis i min iPad så att jag inte kan tänka på nåt annat än smågodis…. NOT ha ha ha. Shit vad godissugen jag blev då…
  Skämt åsido. Jag är inne på samma spår. Att inse att en hel del av mina problem är I Lands problem. Att vara tacksam och inte ta ngt för givet. Just idag är jag tacksam för att jag har
  ett kul jobb som ger mig frihet att komma ifrån när det behövs 🙂

 2. Är vi hjärndöda? Märkligt…när hände det? För jag har ett jobb som kräver åtminstone någon hjärncell in action. Dessutom har jag ju träffat en hel massa bloggare och bloggläsare och inte alls uppfattat dem som svagbegåvade. Hmmm, är de säkra på detta…?

  Kramen till dig!

 3. Fint inlägg! 🙂
  Jag är tacksam för hälsan, familjen, mina vänner, maten och vinet vi har här hemma, vårt hem, mitt jobb, mina nya skor, min nya fina necessär, min nya pläd, att min älskling klarade sin utbildning och nu fått ett fast jobb, att jag skall till Stockholm, hundarna, mina vänner… att jag snart är ledig i 10 dagar (börjar 18.30 ikväll… bring it on!!!). Kram

 4. Åh, jag är nog mest tacksam för att jag kan bo med trädgård på sommaren, att jag är någorlunda frisk, att mina föräldrar är någorlunda friska, att kunna köpa jordgubbar så ofta jag vill. Det är nog det just nu… Klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.