Jag kan inte sluta

| 4 kommentarer

DSC_6141 DSC_6149 DSC_6171 DSC_6175 DSC_6184 DSC_6193 DSC_6215 DSC_6234Nä jag kan inte sluta jag bara fortsätter och fortsätter att verkligen titta på vår vackra natur och trollbindas av den. Jag är så tacksam att jag har allt det här inom räckhåll. Jag skulle aldrig kunna leva i storstan och vara utan närheten till naturen. 

1 person har hunnit för dig

4 tankar kring ”Jag kan inte sluta

  1. Frida Svensson skriver:

    vi bor i storstaden men jag längtar ut, efter en alldeles egen oas.

    1. Emma skriver:

      Det förstår jag!

  2. Men wow vilka vackra bilder!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 kommentarer