Jag kommer bli knäckt

Idag ringde jag samtalet som har dragit mig för att ringa. Jag kommer bli helt knäckt men Åke (Vitalcenter i Höör) vet vad han gör så ryggen kommer förhoppningsvis sluta bråka och jag kommer slippa gå som Quasimodo.
Jag ser fram emot att träffa Åke med skräckblandad förtjusning. Inte för att Åke inte är trevlig men hans yrke. Knäcka rätt folks skelett, ett läskigt yrke som skämmer mig men samtidigt så tycker att det är häftigt att man kan. Men ändå tänk om… Kan inte sluta tänka på just det där tänk om vilket bara gör det hela läskigare eftersom Tess, Annika och K lärt mig tänka positivt för det man sänder ut är det man får. M.Å.S.T.E sluta tänka på tank om omgående!

För att gör mig själv glad om mitt nervösa hjärta lite bort kollrat ska jag först hämta ut mina vinterstövlar. Skulle dom inte passa så är mitt nervösa för besviket för att vara nervöst så det är liksom en bra nervlugnande handling.

20121211-141004.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.