Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Oj vad jag önskar att jag verkligen kunde sjunga den sången. Jag vill ha snö. Jag vill ha massa snö. Jag vill ha trettio grader kallt och tomtar överallt! Jag drömmer om en vit jul, hemma!

Jag borde nog inte bo i Skåne på vinterhalvåret. Jag älskar när vi har vintrar som vi har haft i tre år. Massa snö som stannar kvar och gör vintern så mycket finare och roligare. Jag vill åka pulka. Jag vill göra snögubbar. Jag vill slänga mig i snön och göra snöänglar. Jag vill ha snöbollskrig. Jag vill ha snö! Hade jag bott i den delen av Sverige där det verkligen blir vinter hade jag t.o.m. kunnat tänka att lära mig åka skidor. Det ni!

Snälla tomten, jag önskar mig massa snö i julklapp! Massa snö som ligger ända in i mars. 

12 kommentarer

 1. Önskar detsamma! Försök förklara för ett barn som är fyra att inte alls alla vintrar är som de han kommer ihåg…

  Nej, NU vill jag ut o åka pulka o skidor och sen komma in alldeles trött och varm men ändå kall om kinderna och dricka varm choklad! Eller glögg…

 2. Har du inte körkort eller ? Då är inte snön lika underbar 😉 Jag gillar också snö men gillar inte när den ligger ända fram till våren. Men lite snö nu så vi kan få lite julkänsla hade varit mysigt

    • Men jag kör ju med mina kära föräldrar, kanske inte så mycket nu men jag har kört väldigt mycket. Har faktiskt kört så mycket att jag tycket jag borde få ett körkort rakt upp och ner. Kör bättre än många som faktiskt har körkort. *s*

     • Ja, du skulle sett tanten som körde framför oss häromdagen! Jag bad Niklas köra andra hållet för jag ville inte se vad hon ställde till! Och jag har ju faktiskt åkt med dig och mor din så jag vet att du kör bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.