Jag tittar inåt

| 3 kommentarer

I flera månader nu har jag tittat utåt och brytt mig om utsidan nu kommer tiden då jag tittar inåt och vill förnya, förbättra och utöka de små sakerna hemma.

IMG_5538.JPG

IMG_5536.JPG

IMG_5539.JPG
Jag vill ha en gjutjärnsgryta för att baka det goda grytbrödet. Jag vill ha en hög springform för att baka en hög tårta. Jag vill ha en marmorkavel för att kunna baka kanelbullar.

IMG_5541.JPG

IMG_5540.JPG
Jag vill ha formar så jag kan baka mandelmusslor och pepparkaksmuffins till jul.

IMG_5542.JPG

IMG_5537.JPG
Jag vill ha en vacker köksvåg för att den är vacker och bra. Jag vill ha keramiska knivar för att mina knivar inte är så bra och för att keramiska knivar är fantastiska att jobba med.
Men jag låter önskelistan vila lite och njuter av mitt hem och att det snart är okej att mysa under filtar och till massa tända ljus igen. Att göra det utan att svettas av bara tanken. Jag gillar förändring och därför tycker jag om att året förändras. Det är okej att hösten närmar sig.

IMG_5555.PNG

IMG_5556.PNG
Men jag behöver nog några nya ljusstakar. Haha

Nu har du chansen att vara nr. 1

3 tankar kring ”Jag tittar inåt

  1. Nillan skriver:

    Jag har en marmorkavel – den är tung som 17 att jobba med för värkande händer 🙁
    Hög springform behövs inte 😉 Man klär kanten med smörpapper som går högt upp och poff – så får man höga tårtor/kakor 😀
    Köksvåg hade jag inte klarat mig utan då jag mer och mer använder mig av exakt vikt istället för att höfta med mått.
    Gjutjärnsgryta ska jag ha igen, den förra misskötte jag så den rostade 🙁
    Keramiska knivar har jag aldrig provat så de kan jag inte uttala mig om.

  2. Frida skriver:

    Tror jag har en massa mandelmusselformar.. Ska kolla!

  3. Mintekopp skriver:

    Sådär är hösten alltid för mig, jag vill krypa inomhus och fixa och dona och uppdatera inomhusgrejerna. Härlig måndag till dig! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer