En fotodag, igen

Just nu så är jag inne i en fotobubbla, jag vill fotografera hela tiden. Fotografera och arbeta med det där projektet som vi startade i våras men som vi inte kommit riktigt hela vägen fram än. Projektets status just nu är att jag tvingar mig själv att gå utanför min comfort zone och som jag läste en gång så är det där livet börjar – life begins at the end of your comfort zone 
Det är skrämmande men samtidigt växer jag och känner mig modig. Jag lovar att snart berätta mer om projektet.

Det jag kan berätta mer om är fotograferingarna jag har just nu. Den där offentliga fotouppdraget som vi hade var att jag skulle fotografera centerpartiet i Höör de som representera den centrala delen av kommunkretsen. De fotona ska nu användas till valet och i deras material. Precis som för 4 år sedan så kommer jag längta tills utskicken börjar. haha Kärleken har nu levererat fotona så nu kan materialet börja tryckas. Kul! Vi tackar ödmjukt för förtroendet!

Igår utförde jag ett annat fotouppdrag som jag fick för ett tag sedan. Då passade jag på att även fotografera barnen och deras barnvakt. Alltid lika kul. Uppdraget får ni se senare för just nu är det hemligt tills uppdragsgivaren säger så.

DSC_0794 DSC_0824 DSC_0854 DSC_0862 DSC_0894 DSC_0922 DSC_0934 DSC_0936 DSC_0966 DSC_0973 DSC_0980 DSC_0985 DSC_0990 DSC_1038 DSC_1046

Det var en utmaning att fotografera de eftersom de aldrig var stilla. Tror det är dags att Sederbladskan ger mig en lektion till. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.