Jag var tyst

20120806-073256.jpg

20120806-073200.jpg

Igår var en sådan där dag då inget blir som man tänkt sig. Jag hade mängder med inspiration och massvis bestämdes men inget skulle genomföras igår. Då tappar jag lusten och orken. När allt är bestämt ska inte bromsen dras åt utan då ska det vara full gas.

Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka och snart kan jag gasa för fullt.

Mindfulness är inte så lätt, att vara i nuet.

Idag ska alla mina Drömhem&Trädgård-tidningar fram. Inspirationen behöver få större utrymme och fler infallsvinklar. Att förändra utan stora pengar och stora inköp kräver fundering. Älskar’t! Synd bara att familjen tycker att jag är urtråkig när jag går in i min lilla funderingsbubbla. Men det blir ju bra, sen.

nu kliar det i fingrarna och kryper i hjärnan

1 kommentar

  1. Jag har också varit tyst.. Bara jobbat och varit tråkig – läser också såna där tidningar och vill göra om.. Letar tyg som tål till sittkuddar. Hittar på en massa …Hmm loppis i morgon ?
    Kram påre !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.