Plötsligt händer det

Dagen blev inte riktigt som jag trodde men det blev bra ändå.
Kärleken åkte till Kristianstad imorse för att skriva upp för BE-behörighet (grattis älskling!) så vi var uppe i jobbetid trots semester.
När Kärleken kom hem så tog vi en fila och sen bar det iväg till svärfar. Att åka ut till en bonde som bor på gård är alltid en risk. Svärfar behövde lite hjälp, rätt underhållande faktiskt. Eftersom svärfar hotade med att strypa mig om jag la ut en bild på FB så gjorde jag inte det meeeeen han sa inget om bloggen. Hehe
Nä så elak kan jag inte vara att jag lägger ut en bild på svärfars traktor som sitter fast, igen. Höhö
men några fina bilder på svärfars ogräs fick jag allt.

20120806-163417.jpg

20120806-163410.jpg

20120806-163359.jpg

20120806-163351.jpg

Väl hemma igen tog vi en fika och pratade vilket resulterade i att barnen är hos mina ( ) och vi sitter i bilen. Det stora blå/gul varuhuset ska få lite pengar av oss. Yey! Äntligen ska något göras åt köket. Inte någon totalrenovering som vi hade tänkt men ändå förändring som kommer göra det så mycket bättre. Längtar!
I veckan får det bli ett besök på Korgcenter så jag kan stryka fingrarna över Cecilias alla fina tyger. Cecilia är så bra och hon har lätt de bästa tygerna i Höör.
Det kommer bli bra det här!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.