Jobba var det ja

20120521-092231.jpg

Jag jobbar hemifrån hela denna veckan, bokföringskursen ni vet. Jag har inte ens öppnat böckerna än och klockan är kvart över nio. Är det för att det är 20 grader varmt, strålande sol och inte ett moln på himlen? Nej, det är för att sambon jobbar sent skift denna veckan så barnen ska inte lämnas förrän klockan elva. Så denna veckan vänder jag på rutinerna, sånt jag brukar göra på kvällen när barnen somnat gör jag på förmiddagen och på kvällen får jag plugga intensivt. Jag tror faktiskt det kan fungera riktigt bra för mig. Jag har ju alltid varit en nattrumlare.

Barnen kalasar på iskall melon vilket i teorin låter kalasgott men herregud vad jag inte tycker om melon. Nä ett stort glas iskall Ramlösa blir bättre. Jag önskar bara att Ramlösa hade haft kvar min absoluta favorit, blodgrape & apelsin. Varför är det alltid mina favoriter som försvinner?

1 kommentar

  1. Ser mysigt ut! Och vad skönt för barnen att slippa stressa iväg!

    Tänk nu om du hade haft en hammock att krypa upp i med böckerna i eftermiddag och kväll! : ) Jag hade gärna haft en! Har inte blivit färdig med det bara i alla andra projekt.

    Vill också uuuuut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.