Revisorer och annat löst folk

20120521-131335.jpg

Hur står revisorer, redovisningsassistenter och andra bokföringsfolk ut med att gå till jobb varje dag? Jag har suttit två timmar med att föra in verifikationer i Visma. Fiiii faaan va trist. Jag hade aldrig pallat jobba med det dagligen. Att sköta sin egna bokföring är väl okej men att aldrig göra något annat. *skakar intensivt på huvudet* Urtråkigt och fullständigt eget-tänkande-dödande. Bläää

På två timmar har jag i.a.f. gjort tre av fyra inlämningsuppgifter tack vare hjälp av kärleken. Allt blir mycket bättre när man samarbetar!

Nu ska jag ta långlunch i solen! (de sista frågorna tar jag ikväll)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.