Jullängtan tar över

IMG_6696.JPG
Jag sitter hemma och väntar ut tiden, jag ska till dr idag och förhoppningsvis få rätt på min oändliga trötthet.

IMG_6697.JPG

IMG_6701.JPG

IMG_6699.JPG
Idag var jag på Blomsterverkstan och köpte en efterlängtad rumsgran. Frida var söt och körde hem den till mig och sen passade hon på att bjuda mig på pepparkakor och glögg! Förstår ni att min jullängtan inte går att hålla tillbaka längre. Några grankvistar fick åka in, amaryllisar är planterade och några hyacinter sträcker på sig och börjar göra sig redo för att vakna.
Jag bläddrar i jultidningar, surfar runt på Pinterest och tittar på Herr Jul him self Ernst förstås.

IMG_6704.JPG
Nu är det inte långt kvar innan ljusen syns i alla husen.

IMG_6706.JPG
Älskar det!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.