Kvinnlig

Sen jag klippte av mig håret så har känslan för mitt utseende förändrats. Jag känner mig, tänker på mig själv, som mer kvinnlig. Är inte det lite lustigt? Dels är det lustigt för kvinnligheten sitter absolut inte i håret även om det nu finns många som tycker att kvinnligheten sitter i det långa håret. Vilket gör det lustigare just därför att det är ju nu när jag har klippt av mig håret som jag får känslan av kvinnlighet. Jag gillar det, jag känner mig mognare, jag känner mig mer som mig själv. Och det är banne mig det bästa skönhetsknepet som finns! Att känna sig hemma i sin egna stil och att vara bekväm med sig själv!

Om jag är fåfängd? Ja det är jag väl så sett att jag har svårt att gå förbi min egna spegelbild utan att titta, jag gillar ju vad jag ser så det är väl klart att jag tittar! Kärleken har lärt mig att se mina tillgångar istället för att se mina brister, det är kul att lära sig titta annorlunda på sig själv. Det började med att jag frågade vad det var han gillade med min kropp (detta handlar om mitt kroppsliga jag inte min personlighet) och sen tittade jag på det och funderade, granskade och funderade lite till. Plötsligt så kunde jag också se det Kärleken ser. Det handlar om att välja vad man vill tänka! 

DSC_2269 DSC_2273 DSC_2279

Är blommorna vackra? Ja men de är ju vissna! Ja men de är fortfarande vackra, bara på ett annat sätt.

4 kommentarer

  • Tack det var väldigt kul att höra!
   Tja enligt en fd kompis så var jag fåfängd och onormal för att jag inte kunde gå förbi utan att titta. Fast nu efter måååånga år så inser jag att det var hon som hade problem med sitt egna utseende så det var därför hon tyckte det var onormalt.
   Kram

 1. Gillar din blogg, inspirerande texter och bilder. Man “stannar” liksom till och “funderar” över din texter.
  Vilket härligt självförtroende och positiv livssyn du har, gillar jag skarpt.
  All lycka i framtiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.