Lata dagar

DSC_9865 DSC_9871 DSC_9882

Mina små lintottar!

Jag och pojkarna har varit i husvagnen i en vecka nu, bara jag och pojkarna för Kärleken har jobbat. I en vecka nu har vi tagit det riktigt lugnt och inte stigit upp förrän halva dagen var gången. Vi har tagit långa morgnar i sängen tittandes på Sommarlov, långa frukostar och inte bytt oss om att klä på oss ordentligt (pojkarna har sprungit i kalsonger och t-shirt och jag har gått i bikini).
Det har verkligen varit sköna dagar.

Sköna dagar som fortsätter fast där hemma istället. Hemma där vänner finns, där trädgården finns och där min Nespresso finns!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.