Lite mer jul

Idag blev det lite mer jul här hemma. Jag gav i år med mig och det blev en plastgran. Jag hade sett en bild på Pinterest som jag blev inspirerad av, en liten gran i vårt lilla hus.  

Jag här även fyndat lite på Erikshjälpen här i Höör. En klassisk röd kul-julljusstake för 15 kronor och en söt liten burk som jag tyckte passade in här hemma.  

   
Jag har även börjat byta ut mina blockljus mot batteriljus, med fjärrkontroll eller timer. Det känns mycket säkrare med två busungar och en fyrbent buse. Sen är det också mysigt att kunna råka slumra till i soffan utan att riskera att sätta fyr på hela huset. Och ska ni köpa batteriljus så köp inte första bästa utan kolla på hur de ser ut. Jag rekommenderar de där det ser ut som att lågan fladdrar, finns både i dyr variant och billig variant. Nu senast köpte jag ett paket med tre ljus i, lågan står helt stil (i mina ljus som är av dyrare variant rör sig lågan) men ljuset rör sig i lågan vilket faktiskt påminner väldigt mycket om en riktig lågas rörelse.  

 Imorgon är det lussefirande på förskolan och sen kommer jag nog vara inlindad i en varm julkänsla. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.