Livet som hundägare

DSCN0163Idag när jag kom hem från jobbet så möttes jag av en liten lurvig sak som blev överlycklig över att matte kom hem så han slapp vara ensam, han blev lämnad 1,5 timme idag för att han sakta ska vänja sig. Det var en härlig känsla att bli så välkomnad när jag kom hem och det var faktiskt inte så dumt heller att bara kasta in väskan, ta kopplet och Sid för att sen gå ut igen. Sid var förstås inte lika glad för att behöva gå ut, det regnade ju och Sid är icke en hund som gillar regn. Hade Sid fått bestämma hade vi flyttat till ett land där det aldrig regnar men alltid finns sniglar och daggmaskar att äta. Sån är han, tur att han inte får bestämma. haha

På kvällsrundan hade vi sol och fint väder så då var han bra mycket gladare och vildare. Idag har Sid fått nytt sele och han är mycket gladare för de nya selena än det gamla han hade. Det gamla var väl lite som att ha en polotröja på sig jämfört med de från Limex som mer är som tja ett linne. Är så glad att jag har gamla klasskompisar som har varit kreativa och startat bra företag. hehe Som ni vet så brinner jag ju för att handla så lokalt som möjligt och särskilt när jag känner de som driver företagen, då känns det allt lite extra viktigt och bra.
På IG hittar ni bilder på Sid i hans två nya och fina selen men annars så kommer det bilder här bloggen också lite senare, ska bara lära honom att han inte ska äta upp kameran när jag kommer nära med den och tja inte rymma när jag glömmer att knäppa selen. haha

DSCN0161För något år sedan så sa någon (tror det var Frida) att förr sa man att skomakar’n hade semester mellan hägg och syrén. Ingen lång semester där inte för nu står häggen i blom och syrénen i knoppar färdiga att brista ut i ljuv doft inom kanske en vecka. Undras hur sådan uttryck kommer upp, var det verkligen så att skomakar’n bara hade semester mellan hägg och syrén eller hade man ens semester i sådan yrke förr? Ja lite så går mina tankar när jag låter de fladdra som de vill och släpper på allt det där andra som jag alltid låtit ta för stor plats förr. Det är befriande att grubbla på sånt istället för att försöka ligga tio steg före i allt som ska ske, rätt mycket att vara förberedd på.

Men nu är det kväll och Kärleken tittar på film och jag ska nog ta en kopp kaffe till och ta sällskap av Ernst på tv4play. En lugn och go’ kväll helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.