Man ska vara försiktig med vad man önskar sig

I söndags var jag så trött att jag önskade att jag kunde få en dag hemma där jag bara kunde ligga i soffan och sova gott. Det är ju så enligt LoA att man får det man behöver men inte nödvändigtvis på det sättet som man vill. Idag har jag verkligen legat i soffan och sovit, med feber och värk i hela kroppen. Så man får det man önskar sig.

DSC_2556 DSC_2559 DSC_2563

Små fulsöta bebisar bor nu under motorhuven på syrrans åkgräsklippare. Så söta, jag som inte gillar fågelbebisar. Var ju bara tvungen att visa er. Och ja syrran har nu bästa ursäkten för att inte klippa gräset. haha

2 kommentarer

  1. JAG klipper gräset… det är min käre make som “slipper”
    Rödstjärtarna jobbar järnet med att mata de åtta små, snart kan din make hjälpa oss med service på den-däringa maniken

    • Jaha okej då, du använder dig inte av ursäkten alltså. Aha ja vi får allt vänta tills alla är ur boet, vi vill inte skrämma bort de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.