Måndag, ja det är det då verkligen!

20140414-070640.jpg

20140414-070553.jpg

Vissa måndagar är mer måndag än andra måndagar. Idag är det en sån dag. Jag kan ta ösregnet, jag kan ta mörkret men när allt annat kör ihop sig och jag inte vet hur jag ska lösa det ja då vill jag bete mig som mina söner när de inte får sin vilja igenom. Det är ju givetvis inte hela världen att min jobbtelefon gått sönder just exakt nu när jag ska sitta och svara i telefon hela dagen och åka till Solna imorgon. Det är ju inte mitt fel men det känns som det är hela världen för så van har jag blivit vid tekniken. Det är inte hela världen att jag inte kan VABa för att jag måste till jobb idag, mina kära () kunde ha Host & Snörvel idag men det känns i mammahjärtat att jag prioriterar jobbet framför de. (Fast så enkelt är det förstås inte för pengar måste ju komma in i hushållet).
Det är inte hela världen att det är måndag men det är hela världen att den började så tidigt!

20140414-070656.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.