Vi lever på hoppet

Med stora steg vi går
Med stora steg vi går
Jag kan flyga, jag är inte rädd
Jag kan flyga, jag är inte rädd
1 2 3 HOPPA!
1 2 3 HOPPA!
Gruppkram gruppkram
Gruppkram gruppkram
Upp och hoppa, ligg inte och dra dig!
Upp och hoppa, ligg inte och dra dig!
Filosoferande två
Filosoferande två
Höger, vänster, höger, vänster
Höger, vänster, höger, vänster

Jag gillar verkligen det här livet! Klockan är bara kvart över tio men ändå har vi redan hunnit med massor. Jag har joggat en runda, jag har duschat, vi har ätit frukost, vi har gått en runda, vi har fikat och nu bloggar jag. Ja det är kanon att vakna utsövd tidigt på morgonen, det händer ytterst sällan hemma!

Ang. min joggning så kan jag bara säga att jag är så sjukt stolt över mig själv! Jag har aldrig kunnat springa särskilt långt, 800 meterslopp i skolan fixade jag inte ens för vaderna krampade. Idag joggade jag en runda som jag visste skulle vara perfekt, den är 1,29 km och jag sprang mer än hälften. Så långt har jag aldrig någonsin joggat utan att stanna! Jag fick riktigt ont i lungorna och jag tror att jag fick tillbaka min ansträngningsastma. Fy vad ont det gjorde, så jag gick en bit tills det kändes bättre och sen sprang jag den sista biten hem. Jag är stolt! Mitt mål är att jag ska kunna springa hela sträckan innan denna sommaren är över. Jag vill hålla det realistiskt och 1,29 km är just det. Allt över det är ett plus. Heja mig!

6 kommentarer

 1. Vilka underbara bilder! Jogga är verkligen så galet tråkigt men när jag gett mig den på det så har jag kommit runt ett vårrus på fem kilometer, springandes det mesta av det också. Låter som ett helt klart rimligt mål och det kommer du fixa galant!

 2. Vilka härliga bilder!!! Heja dig som kommit igång med att jogga, jag har också tänkt att komma igång med joggingen igen, efter ett långt uppehåll, jag vet ju att jag mår så mycket bättre av det.

  Kram kram

  • Tack tack!
   Jag hoppas att jag snart också känner att jag mår bättre av joggningen, igår var det mest hostattack och döienhög efteråt. Haha
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.