Måndag på alla sätt

20120430-064522.jpg

Idag är det på måndag. Idag är det måndag på alla sätt man kan tänka sig.
Jag jobbar 7.45-19.15 bara en sån sak gör en matt. Resten av familjen är ledig och sussar sött där hemma, de är dessutom lediga imorgon också. När jag så väl har masat mig upp till stationen så är ungefär 90% av alla tåg inställda. Svavelosande ord smög sig över läpparna men nådde aldrig riktigt ut för tro det eller ej men mitt tåg tillhörde de 10% som faktiskt gick. Nu återstår att se om tåget tänkte ta mig hela vägen till Malmö.

Vad gör ni idag gott folk? Klämdagslediga?

3 kommentarer

  1. Ska till jobbet jag med, men lite senare.. Var så smart så jag la mig att jobba de dagar mannen var ledig denna vecka och ledig när han jobbar.. Supersmart va?!

    • Det var kanske inte så smart nä. Jag har ju inte så mycket alternativ för detta är ju den mest hektiska tiden för oss.

      • Kan tänka mig att det är mycket nu! Gjorde mitt jobb igår och deklarerade.. Inte så mycket att ändra.. Går ju inte med vinst (än)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.