Med ett leende

Jag förstår inte hur jag gjorde förr, innan Spotify. Eller ja det är ju klart att jag förstår hur men att jag orkade sätta ihop musiklistor då. Fast jag hade många listor jag växlade mellan i min lilla mp3-spelare. Fast man var ju tvungen att ladda in en lista åt gången så att växla mellan listor var ju inte särskilt spontant.
Nu byter jag listor mest hela tiden och gör nya. Idag hörde jag den här låten och den kickade igång en ny lista. Mello! Ja vad annars liksom?! Haha Fast det är minsann inte så lätt att hitta alla låtar som jag gillat, jag kommer ju inte ihåg de.
Nu bär det av mot jobb med ett stort leende på läpparna för att jag har den här låten i öronen. En låt som får mig att tänka på en liten flicka med napp i mun som sjunger på danska. Älskade TulleMulleGurkeSnurkeLurkan. Den får mig även att tänka på fina Christer, likheten finns där.

Fly on the wings of love!

20130417-071145.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.