Med hopp om vår

Att leva här och nu innebär att acceptera att det är som det är. För att jag ska orka med det, för det är tuffare än vad man kan tro, så måste jag ta tillvara på sånt som gör mig glad och lätt om hjärtat. När jag igår såg ett foto på IG som Lotta delade så sjöng det till i hjärtat. Snödroppar! Så idag grävde jag upp en tuva och planterade i en gamal väderbiten betongkruka. När blommorna är slut för året ska lökarna få hitta tillbaka till sin plats. Att mötas av snödroppar när jag kommer hem gör det bara än skönare att vara hemma. Nu ska jag till sjukgymnasten för att testa TENS. Sen blir det hem och dricka kaffe i solen, kanske hämta barnen och låta de cykla lite för att känna att våren är här! Vilken härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.