Med min familj

   

  

  

Vilket firande, bästa sortens firande! Vi har ätit, vi har skrattat, vi har munnits svunna tider, vi har siat om framtiden, vi har gråtit, vi har skrattat, vissa har gjort plankan och vi har sjungit. Vilken familj jag har. Jag är lyckligt lottad och tacksam.  

    

Anna & Anders kom med en rosa tårta, en tårta med rosa bottnar i olika nyanser och de godaste fyllningarna. Tyvärr var jag så hång på tårtan att jag glömde fota den när den var uppskuren. Supergod tårta som verkligen var en Emma-tårta. Dessutom ska jag få några sticklingar av syrrans Schersmin. Yey

Mor utmanade Catta på plankan och Kärleken fick för sig att han skulle slå sin svärmor. Hysteriskt roligt att han trodde det, lilla mor har ju blivit värsta träningsmonstret sen hon blev pensionär. Gerda & Rickard kom med en tomatplanta och en djungelgurkplanta. Längtar tills jag kan plantera de i växthuset. Mor & far gav mig ett presentkort på Västernäs så nu ska här shoppas ett träd. Jag älskar min familj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.