Med nedräkning och tusen tankar

Så har Sid-veckan börjat alltså den veckan då vi ska hämta hem detta lilla knyte som redan är så älskat.  

 

Själv är jag fylld med tankar om allt från religion i skolan, träningsfrekvens, hur svenska folket egentligen mår till vad och när jag ska plantera i hänglådorna på altanen. Jag blir ju gärna sådan på våren när solen skiner och träden är ljust ljust gröna. Full av tankar och idéer, energin rullar på tills den plötsligt bara tar slut och då finns det inte en gnutta energi kvar. Jag avskyr det för viljan, tankarna och idéerna finns ju kvar. Där står jag nu med lite fladdrande hjärta och hårt sammanbitna käkar för nu ska jag klara det, ta en dag i taget och inte köra slut på mig. En idé i taget. 

Fram tills dess så njuter jag av att solen skiner, jeansjackan från den tiden då jag var 20 år passar återigen (går att knäppa vilket den inte gjorde när jag köpte den) och jag är ledig nästa vecka! 

 

1 kommentar

  1. Känner igen det där. Ett vårtecken lika säkert som amen i kyrkan. Tusen och en idéer och helst genomförda igår.

    Mysigt att få hem en valp. Man blir som gravid på nytt med att vänta och fixa 🙂
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.