När lusten försvann

 Som ni säkert märkt så är jag i en dipp. Kroppen har kivats lite väl mycket den sista veckan. Jobbet har också kivats eller nja inte kivats men jag trivs helt enkelt inte längre. Jobbet i sig är fortfarande roligt, iaf vissa delar. Chefen är bra, de flesta kollegorna är bra, lokalerna är bra ja det mesta är bra men jag trivs inte längre. Jag tänker mycket på min dröm om att starta en turistbyrå i Höör. Jag saknar att jobba tillsammans med min NellisPellis och framförallt saknar jag att vara i turistbranschen. Jag vill helt enkelt tillbaka till servicen där kunder söker upp en för att de behöver hjälp, inte hjälp för att göra något de måste utan för att de har bestämt en sak som de vill göra men behöver hjälp. Jag vill hjälpa folk, jag vill lära folk, jag är nog färdig med skatter. Varför växer inte jobb på träd? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.